هاتف سیصدوسیزده

خدمات وبلاگ نویسان

هاتف سیصدوسیزده

خدمات وبلاگ نویسان

تجمع بزرگ عزادارن صادق آل محمد(ص)

چهارشنبه میدان صادقیه تهران



کوچه ای تنگ، کوچه ای باریک
بی عبا، پای خسته اش بردند

یاد آن کوچه بنی هاشم
دل شب ، دل شکسته اش بردند

طرح تفکیک جنسیتی دانشگاهها...

شروع سال جدید تحصیلی بهترین زمان برای پیش کشاندن بحث تفکیک جنسیتی دانشگاهها وجدا کردن پسرها و دخترها از یکدیگر در محیط دانشگاهی ست.که من هم به نوبه ی خودم در این مورد مطالبی رو جمع آوری کردم و خدمت شما ارائه میدم.

 ماجرا ی طرح تفکیک جنسیتی دانشگاه ها از کجا شروع شد؟
کامران دانشجو وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در بهمن ماه 89 در آستانه سی و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در جمع مدیران و کارکنان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در دانشگاه شهید بهشتی درباره تفکیک جنسیتی  طی سخنانی مشروح گفت: می گویند "تفکیک جنسیتی" توهین به دانشجو و استاد است. آیا حق انتخاب دادن به دانشجو توهین است؟ اگر دانشجوی دختری می خواست در یک درس عمومی در گروهی ثبت نام کند که فقط خانم ها هستند اشکال دارد؟ اگر فرد بخواهد در کلاس راحت تر باشد و خودش برود در کلاسی ثبت نام کند که فقط دختران هستند این توهین است؟ می گوییم خوب خانم ها در یک گروه باشند، می گویند "این توهین است"! می گویند "برای تفکیک جنسیتی دانشجویان باید قانون گذاشته شود"، از آنها می پرسیم که آیا قانون الزام کرده که دانشجویان دختر و پسر با هم سر یک کلاس باشند. اگر قانون این را الزام کرده پس ما هم برویم قانون بگیریم که اگر خواستند با هم نباشند. آیا قانونی داریم که دختر و پسر در کلاس باید در هم بنشینند؟

مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی
کامران دانشجو همچنین به مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی اشاره می کند و می گوید:" مصوبه 121 جلسه مورخ 6/5/66 شورای عالی انقلاب فرهنگی که برای زمان این دولت هم نیست درباره حدود اخلاق اسلامی در برخوردها و معاشرتها در دانشگاه تاکید کرده که دانشجویان زن و مرد لازم است در کلاسهای درس در دو ردیف جداگانه بنشینند. بنابراین قانون داریم. شورای عالی انقلاب فرهنگی در امور دانشگاهها و آموزش عالی اگر مصوبه ای داشت عین قانون است و باید رعایت شود."

طومار برای تفکیک جنسیتی دانشگاهها
همزمان فعالیت های دانشجویی نیز درخصوص این طرح در دانشگاه های کشور شکل گرفته و در غالب طومارهایی با امضای دانشجویان نمایان می شود.

نظر مراجع درباره تفکیک جنسیتی دانشگاهها

آیت الله مکارم شیرازی به استفتاء درباره اختلاط دانشجویان پسر و دختر در پروژه های علمی، اعلام کرد: "قطعا هرگاه ضرورتی ایجاب نکند هر کدام با جنس خود مشکلات تحصیلی و علمی را حل کنند اولویت دارد و اگر بیم فسادی باشد حرام است."
 حضرت آیت الله نوری همدانی در پاسخ به استفتاء طرح تفکیک جنسیتی در دانشگاههای ایران، این اقدام را مقدمه فوائد و محسنات بسیاری دانست و اعلام کرد: " اقدام بسیار خوبی است و مقدمه فوائد و محسنات بسیاری خواهد بود."
 آیت الله صافی گلپایگانی با اینکه تفکیک جنسیتی از اهم مظاهر هویت نظام اسلامی و جامعه مسلمان است، گفت: "هزینه اجرای تفکیک جنسیتی هر چه هم سنگین باشد قابل تحمل است."وی در پاسخ به چگونگی پوشش دختران و پسران دانشجو به ویژه در محیط دانشگاهی، اعلام کرد: به طور کلی لباس و پوشش اسلامی، چه در رفت و آمدهای بیرون از منزل و چه در داخل منزل در بین محارم و بین همجنس و چه در دانشگاه باید بر اساس وقار و حیاء و مراعات حیا باشد که در جوامع اسلامی نظر به سفارش‌های بسیار و تشویقات اکیده که در موضوع حیا شده است.
آیت الله مکارم شیرازی به استفتائی درباره تفکیک جنسیتی دختران و پسران دانشجو در دانشگاهها، اردوها و سرویسها اعلام کرد: "وظیفه مسئولان و دانشجویان این است از چنین کاری به طور قطع استقبال کنند و آن را وظیفه شرعی خود بدانند."

گزارش یک طرح

کلیپ تصویری «گزارش یک طرح» گزارشی است از نظرات دانشجویان دانشگاه صنعتی شریف پیرامون طرح تفکیک جنسیتی، طرحی که هرکس به گونه‌ای به آن نگاه می‌کند، یکی اجرا شدن آن را فاجعه می‌داند و یکی اجرا نشدن آن را، یکی اجرای آن را غیر ممکن می‌داند و دیگری تنها راه نجات را اجرای آن می شمارد. این کلیپ می‌خواهد تلنگری باشد برای مسئولینی که شاید این جمله‌‌ی حضرت امام در گوشه‌ی ذهنشان در حال خاک خوردن است که «اگر دانشگاه اصلاح شود، مملکت اصلاح خواهد شد».این کلیپ را میتوانید از این قسمت دریافت کنید.



عکسی‌که باعث خودکشی عکاسش شد!

کوین کارتر عکاس ۳۳ ساله استرالیایی برای عکسبرداری و تهیه خبر از شورش در سودان قحطی زده راهی آن کشور شد.
 هر ساعت ۲۰ نفر از گرسنگی می مُردند. کارتر، خسته از مشاهده جماعتی که از بی غذایی تلف می شدند به بوته زاری پناه برد. در آنجا دخترک نحیفی را دید که تلاش می کرد خود را به یکی از مراکز توزیع غذا برساند.
  در حالی که سعی داشت از او عکس بگیرد، لاشخوری در نزدیکی او به زمین نشست. کارتر ضمن اینکه نمی خواست پرنده فرار کند کادر بندی را شروع کرد.
  به گفته خودش ۲۰ دقیقه انتظار کشید شاید کرکس بالهایش را باز کند. اما این اتفاق روی نداد. کارتر پس از اینکه از صحنه عکس گرفت پرنده را فراری داد.
 عکاس پس از این واقعه دچار آشفتگی عصبی و روحی شدیدی شد. روزنامه نیویورک تایمز عکس کارتر را خرید و آن را در شماره ۳۶ مارس ۱۹۹۳ چاپ کرد.
 او به خاطر این عکس برنده جایزه پولیتزر( معتبرترین جایزه عکاسی دنیا) شد، اما چنان دچار تنش های روانی شده بود که سه ماه بعد دست به خودکشی زد.

پیامک مذهبی(سری اول)

  • « درعبادات،کوه کندن ازما نخواسته اند، سخت ترینش نماز شب است که در حقیقت تغییر وقت خواب است نه اصل بی خوابی، بلکه نیم ساعت زودتر بخواب تا نیم ساعت زودتر بیدار شوی!آیت الله بهجت(رض) »-جرعه وصال- ص 94
  • « «بسم الله»
    پیامبر (ص) فرمودند:
    هر کار با اهمیتی نام خدا بر آن برده نشود ، بی عاقبت و نافرجام است.
  • « ای داود!بیشترین نیازبنده به من هنگامی است که از من احساس بی نیازی کند.بیشترین مهربانی من به بنده هنگامی است که از من روی گردان شود و بیشترین ارجمندی بنده ام نزد من هنگامی است که به سوی من بازگردد. »
  • « او "ربّ العالمین" است؛
    یعنی مالک ما و همه چیز خداست پس تو ای انسان غرور و خودخواهى را در برابر خدا کنار بگذار.
ادامه مطلب ...

ناهید فقط 16سال داشت.......


چند وقتی از ربوده شدن ناهید گذشته بود که خبر گرداندن دختری در روستاهای کردستان با دستانی بسته و سری تراشیده به جرم اینکه «این جاسوس خمینی است!» همه جا پخش شد. یک روستایی گفته بود: آنها سر دختری را تراشیده بودند و او را در روستا می گرداندند . گفته بودند آزادت نمی کنیم مگر اینکه به خمینی توهین کنی!.

او ناهید بود که با شهامت و ایستادگی قابل تحسین از مقتدای انقلابی خود حمایت کرده و زیر بار حرف زور آنها نرفته بود. مردم روستا در آن شرایط سخت که جرأت حرف زدن نداشتند، به وضعیت شکنجه وحشیانه این دختر اعتراض کرده بودند. اما هیچ گوش شنوا و مرد عملی پیدا نشده بودکه ناهید، دختر جوان و انقلابی را از چنگال ستم آنها رهایی بخشد.
از روز ربوده شدن او یازده ماه می گذشت که پیکر بی جان و مجروح و کبود او را با سری شکسته و تراشیده در سنگلاخ های اطراف روستای هشمیز پیدا کردند. روایت دیگر حاکیست که اشرار برای وادار کردن ناهید به توهین نسبت به حضرت امام(ره) اورا زنده بگور کرده بودند.
وقتی جنازه را به شهر سنندج انتقال دادند مادرش بسیار بی تابی می کرد و چندین بار از هوش رفت. پیکر آغشته به خون ناهید اگر چه دیگر صدایی برای فریاد زدن و جانی برای فدا کردن در راه انقلاب نداشت اما کتابی مصور از ددمنشی ضد انقلاب بود. زنان سنندجی با دیدن آثار شکنجه بر بدن ناهید و سر شکسته و تراشیده اش، به ماهیت اصلی ضد انقلاب، بیش از بیش پی برده و با ایمان و بصیرتی بیشتر به مبارزه با آنان پرداختند.
شرایط حاد منطقه در آن سال و خفقان حاکم گروهک­ها بر مردم، فشار زایدالوصفی که به خانواده شهید رفته بود مادر شهید را بر آن داشت به تهران هجرت کند و پیکر شهید ناهید کرجو، شهید مظلوم سنندجی را در قطعه شهدای انقلاب بهشت زهرای تهران دفن نماید.
چند سال بعد، مادر از اندوه فراق ناهید، بیمار شد و از دنیا رفت. برادر ناهید می گوید: مادرم در تهران ماند و با بچه های کوچک و وضعیت بد اقتصادی مجبور به کار شد. دوران سختی را گذراندیم اما مادر دلخوش بود که نزدیک ناهید است. دلش خوش بود که دیگر لازم نیست کوه به کوه، دشت به دشت و آبادی به آبادی دنبال ناهید بگردد.

ناهید فقط  16سال داشت.......

روحش شاد و راهش پر رهرو باد

دانلود مستندی در مورد شهیده ناهید فاتحی کرجو